Light Gravelracer - 14CARBON
Light Gravelracer zwart wit - 14CARBON
Light Gravelracer zwart-wit - 14CARBON

LIGHT GRAVELRACER

14CARBON is een nieuwe innovatieve speler op de fietsmarkt die o.a. gebruik maakt van Nanotechnologie. Een nieuwe speler uit Koudum-Fryslân die daarnaast erg ver is in de ontwikkeling van een ‘functioneel onbreekbaar’ frame.

CARBON!

Aangezien deze ontwikkelingen nog steeds in volle gang zijn richten we ons op dit moment nog helemáál op de Carbon frames. Ook in dit segment bieden we diverse modellen aan en willen wij ons onderscheiden t.o.v. andere fietsmerken. Dit proberen we d.m.v. de juiste mix en afstelling, kleur en uiteraard functionaliteit.

Lekker crossen over het zand, gruis, gras en asfalt kan perfect met deze mooie gravelracer van ons. Het hele jaar door is het gravelseizoen natuurlijk geopend, maar mocht je toch later in het seizoen toch willen overstappen naar het racen op alleen asfalt dan kan dat met dit hybride frame. Met een andere wielset heb je namelijk meteen ook een erg fijne reactieve en lichte wegracer.

Deze Light Gravelracer is afgemonteerd met Sram Red Etap 10 speed inclusief een mooie 14Carbon wielset en staat vanaf nu klaar voor een testrit!

Uiteraard! Een andere samenstelling, kleur etc. is ook mogelijk!

De wit/zwarte uitvoering hiernaast op de afbeelding bestaat uit:

Frame:
Groepset:
Stuur:
Stuurlint:
Vork:
Zadel:
Wielen:
Prijs incl. BTW:

T700 Carbon
Sram Red eTap 10 speed
Ursus H700 Carbon
GUEE
T700 Carbon
Selle SMP
14C Carbon wielset, Sapim Aero spokes, DT Swiss 240 hubs
op aanvraag