Modellen

14CARBON is a new brand from Holland that uses nanotechnology to create highly strong, stiff and nearly scratch free & nearly unbreakable bike frames.

Aero 20 groen -14CARBON

AERO 20

CARBON RACER

De Aero 20 is gemaakt van Carbon T800 en is enorm stijf en sterk! Deze robuuste fiets is enorm wendbaar en bij het aanzetten voel je een enorme voorwaartse power! Hij stuurt erg direct en daardoor is bochten rijden op hoge snelheid erg makkelijk.

Jij gaat voor de snelste tijden? Wij gaan voor de absolute top qua fitting, materiaal en afwerking.

Klik hier voor meer informatie
Aero Classic geel - 14CARBON

AERO CLASSIC

CARBON RACER

De 14CARBON racefietsen uit de AERO serie zijn racefietsen van topkwaliteit. Jij gaat voor de snelste tijden? Wij gaan voor de absolute top qua fitting, materiaal en afwerking. Deze Carbon racer is in diverse uitvoeringen (en kleuren) beschikbaar.

De Aero Classic is ons instapmodel en kenmerkt zich doordat hij erg wendbaar en een lekkere directe voorwaartse stuwing heeft!

Klik hier voor meer informatie
Deep Gravelracer grijs - 14CARBON

DEEP GRAVELRACER

CARBON GRAVELRACER

Scherp door de bochten, hard over de onverharde paden; genietend van de prachtige velden en bossen die Nederland rijk is. De Deep Gravel CS is een supersterke mountainbike door Crash Support.

Deze Deep Gravelracer is van Carbon T800.

Klik hier voor meer informatie
Light Gravelracer - 14CARBON

LIGHT GRAVELRACER

CARBON GRAVELRACER

Houd jij van snelheid én avontuur? Wil je tijdens je rit volledig vrij zijn en niet beperkt door ondergronden? Dan is de Light Gravel CS jouw beste maatje. Met onze Light Gravelracer vlieg je over de diverse ondergronden.

Met deze carbon gravelracer kun je het hele seizoen door!

Klik hier voor meer informatie

GRAVEL BIKE

CARBON GRAVEL BIKE MET TWARON VERSTERKINGEN

Deze Deep Gravelbike is een semi nano fiets die gemaakt is van Carbon T800 met twaron versterkingen.

De gravelbike is op 5 essentiële en specifieke plaatsen versterkt met twaron om het sterker te maken. Door deze aanvulling van Twaron is het frame veel sterker en is het feitelijk ‘functioneel onbreekbaar’.

Klik hier voor meer informatie

NANO BIKE

NANO BIKE

Dit is ons prototype van de NANO BIKE!

Het frame van deze gravelracer is volledig versterkt met Twaron. Door de mix van carbon en twaron is dit frame ‘onbreekbaar’.

Door deze unieke samenstelling bezit en behoudt dit frame de unieke eigenschappen van carbon en twaron. Licht, stijf en sterk waardoor het een ‘frame voor het leven’ is!

Klik hier voor meer informatie