Cycling Team Fryslân

14CARBON is hoofdsponsor van het Cycling Team Fryslân.

Vanaf 1 maart koersen de renners van het team op de AERO 20.

Vanaf heden rijden de elite-amateurs op racefietsen van 14CARBON uit Koudum. Een Fries wielerteam, dat al vele Friese sponsoren aan zich had verbonden. Want een Fries elite team hoort natuurlijk ook op een Friese fiets te racen!

Aero 20

De renners van het Cycling Team Fryslân (CTF) fungeren als een fabrieksteam, omdat ze ook direct betrokken zijn bij de verdere ontwikkelingen en innovaties. Maar bovenal zullen zij natuurlijk in diverse wedstrijden actief zijn en ons Friese fietsmerk vertegenwoordigen. De racer die we het team beschikbaar stellen is de Aero 20. Een robuuste en professionele koersfiets die aan alle ‘wielereisen en -eigenschappen’ voldoet.

Mark Prinsen foto Leeuwarder Courant

Elite renner Mark Prinsen van Cycling Team Fryslân met de smaragd groene Aero 20

Uit diverse tests is al gebleken dat 14CARBON met de Aero 20 een zeer hoogwaardige fiets heeft afgeleverd, dat stijf, sterk, licht en gemakkelijk te onderhouden is.

Groen!

Omdat alle betrokken partijen, die gelieerd zijn aan het Cycling Team Fryslân, duurzaamheid beschouwen als een erg belangrijk speerpunt, is er bewust gekozen voor een smaragd ‘groene’ racer!

Voor meer nieuws en aanvullende informatie over de diverse prestaties van de renners, inclusief wedstrijdplanning van het Cycling Team Fryslân – ga naar facebook – of kijk op https://www.teamfryslan.frl/

Logo Cycling Team Fryslân
Aero 20 groen -14CARBON
14C & CTF
CTF renners